seo оптимизация

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО

От 2006 година SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебстраници на първи позиции в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД увеличава онлайн търговията им. Ако искате SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да изведе и вашия сайт на челни места, значи сте на точното място!

През 2017 г. с пазарната си капитализация от над $ 600 милиарда Google успешно измести Apple от челното място в ранглистата на най-рентабилните фирми в света. И разбирате ли как? С помощта на Adwords! За изминалата година 86% от приходите на Google или $79 400 000 000 са от уебсайтовете в AdWords. Това са вашите разходи и активите на всички малки и големи бизнеси, които не само плащат на Google, но и докарват купувачи от това.

Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн сделките са изключително важни за всяка компания! За последната година 1 100 000 българи са купували стоки онлайн, а закупените артикули за изминалите 4 години са нараснали с 230%! И тези данни ще продължават да се покачват докато се доближат до стойностите в САЩ, където един от всеки осем щатски долара е инвестиран за пазаруване онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е належащ за вашата репутация – 72% от клиентите проучват в Google преди да купят, дори и покупката да е от определен магазин.

Настоящите и бъдещите ви клиенти определено стоят дълго време във Facebook, затова ангажирайте и този канал за реклама. Но преимуществото на seo оптимизацията е, че когато клиентът ви използва търсачките, той вече осъзнава необходимостта от стоката и иска да открие от кого да го купи – от вас или от вашите конкуренти.

Нашата задача е да примамим този клиент право при вас! Независимо дали продавате продукти или услуги, без значение дали организацията ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да доверите уебсайта си на екипа от специалисти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако ни поверите SEO оптимизацията на вашия уебсайт, по вашия проект ще работят: SEO експерт, създател на текстове, линкбилдър, онлайн маркетинг консултант, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират проучване на пазара, ще направят анализ описанието на уебстраницата и състоянието на конкурентите ви, ще съставят насоки за технически промени по 252 съвета за SEO оптимизация, ще начертаят линк билдинг график, и план за регулярно създаване на ново съдържание, ще се придържат към общо 24 основни документа, които формират ядрото на вашата лична SEO маркетинг стратегия за повишаване на търговията и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приведе в действие.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да подпомогнем всички тях, ние професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД издадохме наръчника На първо място в Google. Там представяме 252 фактора на необятния алгоритъм, чрез който Google нарежда резултатите.

Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация

Google ни дава съвет да не даваме обещание за първо място. Затова ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД можем да кажем, че няма сайтове, по които да сме работили шест месеца и които да не се класират като първи резултати в Google.

Кога се класираш на първи позиции? Когато конкурентите ти попаднат след теб! Вашият сайт ще излезе пред конкурентни сайтове когато има добра SEO стратегия, най-много подходящи входящи линкове, най-добра структура, страниците с най-добро съдържание, най-точно селектираните ключови изрази и най-редовно обновяваното съдържание. Това не е мистика, а напълно изпълнима задача, която експертите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да свършим и за вас!

Защо се нуждаете от SEO оптимизация?

AdWords е най-успешният бизнес в света! Но все пак едва 15% от трафикът в Google са към AdWords резултатите. Останалите 85% от посещенията според Zero Limit Web са върху органичните страници.

Ако се чудите: Идеално, значи няма да плащаме на Google – не го правете! Щом уебсайтът ви не излиза измежду водещите три – трябва да продължите да използвате Adwords! Нещата се случват така, защото 84% от посетителите влизат в водещите 3 линка в търсачките, а едва 1% – върху линковете на листите след първата. Сега вече сте запознати къде имате възможността да скриете мъртвец – на втора страница в SERP! Вашата страница някъде там ли се намира?

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

В някои случаи вашата страница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една уебстраница е на първи позиции в Google, там са привлечени значително повече посетители, но това не е задължително да не значи непременно и до повече продажби. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашият уебсайт има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също се нуждае от оптимизация – например да подобрите описанието на артикулите, стойностите, обслужването или целия user experience. За промяна в бизнес модела SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също има възможността да ви даде решение.

Това звучи страхотно, но имате ли идея, че само докато гледахте нашата статия за SEO оптимизация, в Google са проведени над 25 милиона проучвания и са индексирани поне 21 000 новосъздадени уебстраници. Вашите конкуренти не спят! Недейте да спите и вие!

Професионалистите от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-големите оптимисти за това, че и вашият уебсайт може да се появява на първи места в Google.

Всеки проект е несравним и същото е валидно за всеки сайт! Именно затова и вашата уебстраница има нужда от уникална SEO оптимизация и план, съобразно фирмата ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете ни се на телефон 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за извеждането и на вашия сайт на челни места в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА ВАШИЯ САЙТ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАТЕ ПРЕД КОНКУРЕНТИТЕ СИ В В РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТЪРСЕНЕТО
Защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще постигне за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Идеите на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Какво сме успели да постигнем чрез SEO оптимизация
Защо се нуждаете от SEO оптимизация?
В някои случаи вашата страница може да има нужда от нещо друго, освен SEO оптимизация


Uncategorized

22 thoughts on “seo оптимизация

  1. Благодаря за подробната информация, надявам се да влезе в употреба. Вижте и новите летни предложения за обеци.

  2. Да не Ви се налага, но ще ги използвам, ако се наложи. Хвърлете едно око и на новите ни колиета.

  3. Много практична тема за всички в частния сектор. Разгледайте и новите ни летни гривни.

  4. Предстои ми оптимизация на сайта, много полезна информация. Кликни и разгледай новите ни колекции от дамски елеци.

Comments are closed.

Comments are closed.