Възстановяване на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Възстановяване на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Възстановяване на епидермиса и дермата ,използвайки микронидлинг терапия

Общото подобряване на блясъка на кожната тъкан към този момент е на разположение без хирургична намеса – микронидлинг процедурите ви очакват при нас . микронидлинг режимът представлява възможно най-малко инванзивен способ за елиминиране на недостатъците от лицето , като намалява показалите се фини щрихи и неравности по повърхността , давайки тласък на реставриращите способности в кожната тъкан и подбуждане на създаването на колаген.

За какви разновидности кожна обвивка е най-добре приложима микронидлинг процедурата ?

Чрез микронидлинг процедурата пълният изглед на кожната обвивка се изпълва със здравина и блясък, посредством стимулираното колагеново натрупване . Процедурата е подходяща за всички типове кожна покривка , като това я прави уместен стратегически ход за индивиди , които искат да елиминират нежеланите пъпки и белези от вида си и да заблестят със здравина и еластичност.

Кои са впечатляващите резултати , които микронидлингът оставя?

– обратно събиране на порестите области

– затриване на последиците от младежко възпаление под формата на акне

– скриване на тънки вълнообразни резки и щрихи

– понижаване на обема на пигментните петна

– възвръщане на стегнатостта на дерматологичния слой

– приглаждане на естественото оцветяване на кожата

На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД е безвредна ?

Непосредствено след третирането е възможно леко нагнетяване на обработваната област , но то изчезва в интервал до няколко часа. Микронидлинг обработката обикновено не предизвиква друг вид странични действия и освен това достига сигурни ценни резултати в всецялото възвръщане на младежкия вид на кожния слой . От голямо значение за защитената микронидлинг манипулация се оказва класът на вкарваните в употреба технологични приспособления . В дерматологичен център ООД ние, неговият екип се осланяме на ООД – удостоверен професионален апарат за микронидлинг манипулация , който покрива нелеките стандарти на Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ . Изпитана и гарантирано успешна , микронидлинг практиката ООД не крие опасности за здравословното състояние и представлява сигурен път към възстановяване на блестящия вид на кожния слой .

При неспазване на указанията на дерматолога след микронидлинг намесата е възможно да се породят по-дълговременни червенини и отоци . Ако попаднете на нещо подобно , което ви тревожи , моментално потърсете своя дерматолог .

Изберете нашите предложения за микронидлинг 1
Изберете нашите предложения за микронидлинг

Какво трябва да знаем преди микронидлинг манипулацията ?

Микронидлинг терапията не се препоръчва при :

– чакащи бебе и активно кърмещи жени

– заболели от автоимунни заболявания

– възпалена кожа

Как да се предпазим от странични действия след микронидлинга?

След края на работещата на високи честоти микронидлинг процедура е нужно да се придържате към предписанията на вашия специалист по дерматология, с цел да осигурите най-силен завършек и освен това да избегнете нежелани вторични реакции .

При неправилно прилагане на действия върху кожната тъкан след микронидлинг биха могли да се забележат нежелани реакции . За да ги избегнете , ние от ООД даваме следните указания:

– Да не се използват офанзивни почистващи средства

– Да се избягва действието на силно слънце

– двадесет и четири часа след края на практиката да не се нанася грим и козметични продукти, освен в случай че вашият дерматолог не е указал друго

– Вечерните часове след процедурата се допуска да се ползва само серумна течност

– Да не се практикува спорт в деня на терапията

– Да не се практикуват масажни процедури , напарващи процедури между пет и седем дни след микронидлинга

– Има вероятност в третираната област да се появят пъпки , които ще се скрият до седмица след процедурата

– Ако има събитие или условие , което Ви притеснява в следващите 2-3 дни след края на процедурата и считате , че е свързано с нея , моля, консултирайте се с нашите специалисти

Информация за микронидлинг 2
Информация за микронидлинг

Колко броя процедури са необходими и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?

Микронидлинг намесата има репутацията на една от най-дълготрайните грижи за кожната обвивка. Нейното действие е възможно да се забелязва максимум година. Отзвуците от микронидлинга се откриват с невъоръжено око още след края на първата процедура , като за най-добри резултати са препоръчителни три или четири манипулации в зависимост от състоянието на вашия дерматологичен слой . Радиовълнистата микронидлинг терапия с ООД би могла да се използва без да се съобразявате с/със климатичния сезон .

Времето, което трябва да си отделите за микронидлинг интервенцията варира между трийсет-четиридесет минути и с настъпването на края й ще стане възможно отново да се насочите несмутимо към всекидневните си ангажименти.

Най-добрия микронидлинг 3
Най-добрия микронидлинг

На кого подхожда микронидлинг терапията ?

Радиовълнистата микронидлинг процедура с ООД осъществява блестящи въздействия при, както изложихме по-горе, всеки тип кожа и се доказа като благоприятна при почти всяка възрастова граница . Влиза в действие при външни белези от младежки обрив , настоящо мастно възпаление , разкрити релефни неравности, слаби вълнисти вдлъбвания , петна и отпусната кожна повърхност . Благодарение на процедурата се подсилва плътността на кожния слой , релефа се заглажда , а външната покривка е предпазена .

Каква е по своята същност ООД микронидлинг?

Възхитителните последици , които иновативната микронидлинг технология – ООД поражда, се случват, благодарение на многофункционалното влияние на уреда , който съчетава микронидлинг с радиочестота и LED лампи. ООД елиминира фините бръчки и резки по кожата , видимо я прави стегната и подсилва , свива порестите празнини ,а също така и заличава следите от младежко акне , образуващо се все още акне и някои видове пигментирани участъци . Микронидлингът е неинванзивна козметична методология , което ще рече , че при нея отсъства хирургична намеса и редовните безпокойства.

Качествен микронидлинг 4
Качествен микронидлинг

Смело напред към микронидлинга! В този момент !

Запазете разговор с дерматологичен специалист от ООД и уточнете онези неизвестности , които не са ви ясни докрай. Понякога разговорът със специалист с подходящата квалификация се оказва възлов при мотивирането на решение за правилния път . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Вземете микронидлинг 5
Вземете микронидлинг
Повече за  микронидлинг 6
Повече за микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 7
Вижте повече за микронидлинг
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 8
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг
Изберете нашите предложения за микронидлинг 9
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Оферти за микронидлинг 10
Оферти за микронидлинг

За какви разновидности кожна обвивка е най-добре приложима микронидлинг процедурата ?
Кои са впечатляващите резултати , които микронидлингът оставя?
На какво се дължи фактът, че микронидлинг обработката с ООД е безвредна ?
Какво трябва да знаем преди микронидлинг манипулацията ?
Как да се предпазим от странични действия след микронидлинга?
Колко броя процедури са необходими и кога е налице положителна реакция от приложения микронидлинг?
На кого подхожда микронидлинг терапията ?
Каква е по своята същност ООД микронидлинг?
Смело напред към микронидлинга! В този момент !


Uncategorized

Leave a Reply