Забележителни данни , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни данни , които трябва да знаете за летните гуми

Забележителни данни , които трябва да знаете за летните гуми

Първостепенната роля на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми имат голямо многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните характерни особености. Опитите отбелязват , още много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат подменени .

Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis

Maxxis е една от най-големите и сполучливи компании в интернационален аспект . Още от формирането си през 1967 година, фирмата се разширява непрекъснато съобразно най-модерните технологии и моди на пазара, за да подсигури удобството и сигурността на водачите . Разнообразните модели  летни гуми на Maxxis включват особени свойства и приоритети . Някои от летните гуми са със специфична структура , която ги прави изключително стабилни , и имат сравнително дълготраен живот, дори и при неправилно износване . При други модели летни гуми Maxxis повечето ламели в ключовите канали и раменните блокове увеличават сцепението при сняг и кал. Налични са и летни гуми с комфортен каркас, които отпимизират контрола и сигурността на пресечен терен.

Видове летни гуми 1
Видове летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно създателя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са актуалните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват чудесно сцепление и маневреност и обезпечават по-ускорено изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съдържат смес на предпазителя със смола за по-доброкачествено сцепление на сухо и навлажнено ; по-големи външни рамена за по-успешно сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, най-вече при сериозна скорост; гъвкава жичка на коланите, които гарантират по-благоприятна обратна връзка с пътната лента и прецизно придвижване . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист , когато става дума за сцепление и прецизност на возенето – това ги прави перфектен избор за моменти, в които се изисква висшо представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като манифестират ангажимента на производителя да създава увлекателно чувство от придвижването . Типа обхваща обхват от 17 инча до 21 инча.

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират доста по-задоволително износване на предпазителя и по-краткотраен спирачен път на сухи и влажни пътни настилки , подпомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на пътуването . Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхнина и сцеплението при спиране, ограничавайки спирачния път. При това , модерната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, гарантират подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Типа включва 41 размера от 17 до 20 инча.

Най-добрите летни гуми 2
Най-добрите летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас

Летните гуми Cross 1 Plus включват по-твърда смес на предпазителя и вече обговорената методика за спомагателно изстудяване „Cooling eyes”, защитаваща от аквапланинг. Конструкцията на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за сериозна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани пътни платна.

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те притежават обширни цеви за оттегляне на водата и цеви по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми се състои от допълнително голям скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция , като гарантира запас от сигурност при драматични обстоятелства.

Информация за летни гуми 3
Информация за летни гуми

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се чудите или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, понеже ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си обезпечавате увереност и класа. Летните гуми на производителя SYRON притежават немалко предимства приоритети на съответните условия пред всички други съперници . Очебийно е , че от време на време на пътната настилка има предпоставки да се случат изненадващи и лоши обстоятелства .

Специалистите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви предоставим безброй сериозни избори, и то на достъпни цени, също така и свободата по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от специализираните  ни сервизи, находящи на територията на цялата държава .

Летни гуми SYRON – продуктова гама

Предложенията за леки и 4х4 летни гуми на производителя SYRON съдържа три отделни разновидността летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

В заключение

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за България и ви предлагаме много елитни и достъпни възможности! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите идеи за летни гуми прегледайте и:

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Информация за летни гуми 4
Информация за летни гуми
Невероятни летни гуми 5
Невероятни летни гуми
Изключително добри летни гуми 6
Изключително добри летни гуми
Каталог летни гуми 7
Каталог летни гуми
Повече за  летни гуми 8
Повече за летни гуми
Вижте каталога ни с летни гуми 9
Вижте каталога ни с летни гуми

Първостепенната роля на летните гуми
Летни гуми от продуктовата линия на холдинга Maxxis
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно създателя Dunlop
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летните гуми Cross 1 Plus – предимства за вас
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми на марката SYRON
Специалистите от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летни гуми SYRON – продуктова гама
В заключение


Uncategorized

Leave a Reply