матраци

матраци

матраци

Матраци Симеонов са топ решение за всеки апартамент

матраци Симеонов е една от най-популярните и убедили с времето в качеството си марки в българската спална индустрия. В в каталога на компанията можете да откриете подбрани видове и категории матраци – от еднолицеви, двустранни матраци и детски видове до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от компанията Симеонов доставят на купувачите най-качествена услуга, както и най-високо ниво на релакс и спокойствие по време на сън. също така, непрестанните нововъведения по отношение на производствените технологии, продуктовото разнообразие и идейните подходи обещават, че матраците Симеонов напълно покриват всички съвременни норми и закони за за качество и ползи в спането. в редовете, които следват ще говорим за най-важните причини от предпочитането на матраци Симеонов за вашия дом.

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов изработва и и отговарящи на хотелските нужди, които стават общо взето за използване в хотели. Те са максимално адекватно усмотрение за вътрешен дизайн на различни хотели, почивни комплекси. Основната им част е сътворена от дървен материал от иглолистно дърво, добавящ на съответния артикул максимална устойчивост. На тази основа се позволява да бъде наместен както матрак с една страна, така и двулицев матрак.

Мемори матраци

Тук ще разискваме най-различни матраци от компанията Симеонов, за изработването на които се разчита на мемори пяна. Пяната, която помни е нов материал, който повишава нивата на спокойствието както и чувството за крайно успокоение по време на сън. Тя взима дейно участие в правенето както на едностранни, също и на двулицеви матраци. Освен всичко друго, продуктите за спане, създадени от пяна с памет, са точно за купувачи със заболявания в областта на гърба. пяната, която помни извивките на тялото сътрудничи за това гръбнакът да бъде в правилното състояние, а и да се даде равномерна почивка на цялото тяло. Като допълнение, пяната, която помни е и термочувствителна и ефикасно регулира телесните ни температурни различия докато спим.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Гарантирано високо качество

колективът от фирма Матраци Симеонов разбираме колко важно е мястото на матрака не само за пълноценната почивка, жизненост и работоспособност на човека, но и за неговото сигурно здравно чувство. ето защо валагаме колкото се може повече ресурси и амбиция за уверение за най-качествена изработка на всички матраци от разнообразието на нашите продукти. Матраците от марката Симеонов гарантират на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача максимално удобство, гарантирайки на цялото тяло да се възстанови напълно спейки. Така времето, прекарано в сън става релаксиращ период на цялостно обновяване и сдобиване с оптимизъм и енергичност, с които всекидневният ритъм да бъде срещнат по възможно най-добрия начин.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Топ матракът е идеален, в случаите, в които трябва да превъзмогнете с убиващ матрак или старо неудобно легло. Слава богу, това не е единственото му удобство. Матракът за отгоре е способен и да се използва за настаняване на гости, на пикници навън. Всички модели от този вид са изцяло съобразени с вашите нужди и потребности ще ви дадат неподражаемо удобство по време на сън.

Още различни серии

Серията, кръстена „Алое Вера“ е направена с идея за релаксацията на тялото на клиента по време на сън. Матраците от тази серия имат плат, обогатен с необходимото количество „Алое Вера“. Този тип плат съдейства за завишаване състоянието деликатност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, представляващи моделите „Алое Вера“, гарантирано ще са ви от помощ да се отървете от през целия ден струпваните проблеми и раздразнителност, и да се насладите на приятен и пълноценен сън.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ бамбуковите влакна са естествен материал, който влиза в ролята на природна защита лошите миризми и вредните за човешкото тяло акари. Матраците Симеонов от серията с наименование „Бамбук“ колкото се може повече намаляват заплахата от наличие на алергии и прахови акари. Не бива да забравяме и, че, в резултат на структурата им, която се проветрява ще се предотврати и складирането на влага. Именно така ще ви бъде гарантирана благоприятна, релаксираща и уютна система за качествен спане и почивка.

Колекция „Ванилия“ позволява на потребителите уютни и качествени матраци със специален плат, който поставя по-високо равнището на приятно чувство при докосване. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им структурна изработка гарантира тяхната устойчивост, а приятният бял цвят ще се впише точно както трябва в стаята, в която спите.

Както и по-горе, и в серията, наречена „Какао“ има сигурни и надеждни за дълъг период от време продукти за спане, гарантиращи най-голямото ниво на спокойствие докато спим. Общият нюанс матраците в секция „Какао“ е изцяло бял , но, също така, са допълнени нежни шарки в кафяв цвят, като по този начин правят повърхността му още по-цветна симпатична за всяко око.

Разделът „Climattress” е една от най-новите колекции матраци сред нашите продукти. Спалните продукти, които влизат в нея, са с мемори пяна, обогатена с Cool gel капсули, които служат за охлаждане на тялото при случай. Матраците от раздел „Climattress” са предназначени за летния сезон, когато високите температури твърде често са първоизточник на нарушения в спокойния и пълноценен сън на човека. Освен това, тяхната отворена структура дава възможност за свободна циркулация на въздуха, което е още един плюс за онези, които не понасят жегите. С матраците от раздела „Climattress” ще добиете чувството, че сте на почивка и се радвате на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Раздел „Lux” пък включва такива с едно лице и двустранни матраци. Две са различията при приложените материали за направата на въпросните матраци – само дунапрен и съчетаване на дунапрен . Матраците от раздела, който кръстихме „Lux” са сравнително твърди осигуряват основа, която е сигурна по време на сън. Комбинацията между дунапрен и мемори пяна пък доставя меко удобство комбинирайки основа, която е сигурнаТова е и причината матраците с подобно съчетание от елементи от използвани материали са един от най-честите избори за потребители, страдащи от дискомфорт в гръбнака.

И за финал – серия „Ladybird”. От тази колекция могат да се облагодетелстват купувачи с проблеми в гръбначната област. Тук ще откриете както еднолицеви, така и двустранни матраци. По-специалното при въпросните матраци е свързана с факта, че се състоят от максимално здрав основен слой. Върху този слой е монтиран слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанVitafoam материал полиеретанслой от изключително специален материал който трябва да масажира на тялто. Вземайки си матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие си гарантирате забравяне на досадните болки и симптоми, причинители на нарушения във вашия сън, и и положителен развой добро възстановяване докато спите.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Детски матраци

Ние от Матраци Симеонов обръщаме голямо внимание и на точните изисквания на малчуганите. В този раздел има модели матраци, които са предназначени за ползване във всякакви детски стаи. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов гарантират здрава и еластична основа, допринасяща за точното оформяне на цялостната детска опорно-двигателна система. В допълнение, осигуряват на дечурлигата максимум качество на удобство и комфорт за здрав, комфортен и пълноценен сън.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Ниски цени и различни промоции

Матраците от фирма Симеонов съществуват на родния пазар на безспорно достъпни цифри за нормалния човек в България. Предвидили сме и хрумвания за за всички клиенти, които държат на комфортното усещане и се нуждаят само и единствено най-качественото за за решенията в спалнята си. Нашите артикули са налични с опция за издължаване, спазвайки индивидуалните изисквания и изисквания на човека. Като допълнение, периодично на нашия сайт ще да изберете някои от най–добрите матраци от портфолиото на марката на Симеонов на редуцирани цени. Следете всички аналогични оферти и финансови редуцирания на линка „Специални оферти“.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – най-важни продуктови раздели

Както вероятно помните, фирма Матраци Симеонов гарантира извънредно богато разнообразие от видове и серии матраци. Освен широкоразпространените видове, екипно сме създали и оригинални видове матраци, насочени за исканията и критериите на установени платежоспособни лица. Ето и кои серии матраци ви очакват в в продуктовата ни гама:

матраци 6 Най-добрите
матраци

Неедностранни матраци

Нееднолицевите матраци пък са идеални за всички видове легла и спални. Нека го кажем по друг начин, нашите продукти са съвременни кревати, които вървят с подматрачната си рамка. Преобладаващата част от двустранните матраци от компания Симеонов предлагат на клиента и плюсово предимство, което дава силен тласък за комфортното ниво докато спите. Имаме предвид две различни страни за спане – предназначена за зимата и по-скоро лятна, които могат да бъдат редувани имайки предвди годишния сезон или пък индивидуалните потребности и вкусове на всеки заинтересован човек.

Направени с дунапрен матраци

Компанията Симеонов също така предлага редица модели дунапренови и Vitafoam матраци. Какво представляват техните качества и по-добри страни за купувача? В началото Vitafoam пенополиуретан представлява елемент, който се влияе и потъва от теглото на човешкото тяло, но после се връща към своето първоначално състояние. Този елемент гарантира пълноценна почивка на потребителя по време на спане. Освен това, направените от дунапрен матраци гарантират и още повече плюсове, който най-вероятно са неизвестни за почти всички от купувачите. Дунапренът, който е мек, има силни анатомични функции, а по-твърдият – безспорни качества за краката и ръцете. Съдържащите дунапрен матраци създадени от марка Симеонов са направени от здрави и качествени материали, благодарение на което доказват, че могат да съхранят своето първоначално разположение и качества за забележително дълго време.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Аксесоари за матраци

Няма как да не ви кажем и, че, в каталога на фирма Матраци Симеонов можете да намерите всякакви аксесоари за съответния матрак. От протектори и основни покрития за матраци до специални възглавници с функция за засилване на усещанията за изключително качествено време докато спим. Разнообразието ни от продукти ще ви гарантира качественото ви почиване висококачествен релакс.

Изберете матраците от нашата компания и се запознайте с висококачествен релакс по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са топ решение за всеки апартамент
Хотелски матраци
Мемори матраци
Гарантирано високо качество
Топ матраци
Още различни серии
Детски матраци
Ниски цени и различни промоции
Матраци Симеонов – най-важни продуктови раздели
Неедностранни матраци
Направени с дунапрен матраци
Аксесоари за матраци


Uncategorized

Leave a Reply