Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones

Дрехите Jack and Jones – легендарни, но непознати – информация за дрехите Jack and Jones

Виждали ли сте страхотните дрехи jack and jones? А фирмата , която продава дрехи jack and jones изобщо ? Независимо от това, че нашата страна тя да не е сред най-известните , си заслужава да да узнаеш повече за продуктите й и да намериш точно тези сред тях, които са присъщи на същността ти и светоусещане !

Линията дрехи Jack and Jones Premium

Дрехите Jack and Jones Premium се характеризират с изчистен стил и се характеризират с ярки дрехи и модели , известни като „икони“ в общественото пространство . Отлично известната класика е комбинирана с актуални орнаменти , от актуалните течения.

В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки

В първите години след създаването на фирмата, дрехите Jack and Jones са главно дънки, тъй като денимът вече е неизменно утвърден на световните ниши и се предлага в най-разнообразни разновидности . И досега, те се предлагат в многообразни цветови гами и нюанси , с бели участъци, в по-малка или по-голяма степен скъсани, по-прилепнали за краката и дупето, от типа „skinny fit“ и “slim fit”, често срещните модели „regular fit“ и т.н.. Това е и начинът, по който марката успява да си спечели позиции на световния пазар и да се нареди до другите големи производители на дънки . В последните години , фирмата налага на пазара колекцията от модели дрехи Jack and Jones Jeans Intelligence, която предопределя главната насока на дънките и има за цел да ги направи с по ниски цени за всеки джоб. Основното , което е важно за компанията, е преди всичко първокласното качество, грабващият модел и майсторството на изработка.

Изберете нашите дрехи Jack And Jones 1
Изберете нашите дрехи Jack And Jones

Разгледай и ти!

Дрехите Jack and Jones за мъже, които ще намериш в каталога с продуктите ни , са сред бестселърите на марката , така че определено са си отвоювали световно одобрение . В тяхното число са изчистените блузи с къс ръкав от колекцията дрехи Jack and Jones Core –JCoulucas Tee SS Crew Neck GM и JJTTonal Print Tee SS Crew Neck, които ще те направят щастлива с фин плат от пухкав памук, късите панталонки JCodonde Sweat Shorts Easter и анцугът , подходящ за тренировки , JJTNumber Sweat Pants. Подходящи за по-мразовитото време са блузите с дълъг ръкав JCocurve Sweat Mix Pack и JJTmow Seamless ½ Zip Sweat, както и блузата с качулка и цип JJT Season Sweat ½ Zip Hood, които са пухкави и много еластични , но не предизвикват неудобство на кожата . Към линията дрехи Jack and Jones Core са и якетата на марката JCoweel Jacket Camp и JJTspeak Parka Jacket 17. И двете са непромокаеми и защитават от вятъра, са пригодни за абсолютно всяка визия и имат много джобове, които са пригодени, за да събират на едно място абсолютно всичко необходимо .

Намерете дрехи Jack And Jones 2
Намерете дрехи Jack And Jones

Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals

Дрехите Jack and Jones Originals са подтикнати от поп културата на града – стилът е любопитен и многообразен, от стила лъха радост , а вдъхновението за тях е от най-съвременните течения. Те са висококачествени и съчетават в себе си комбинация от цветове и начини на обличане, които ти предоставят възможността да персонализираш всяка визия по начина, който на теб ти харесва ! Дрехите Jack and Jones Originals са дръзки и смели , които подхождат на хората , които не се страхуват да се откроят сред другите. Насочени са към иновативните мъже , които много често комбинират различни начини на обличане в елементите и орнаментите на дрехите си. Колекцията Jack and Jones Originals предлага многоцветни облекла , като тениски с щампа , блузи за ежедневието, спортни блузи с качулка и цип и дънки .

Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones 3
Намерете най-добрите оферти за дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки един сезон

Дрехите Jack and Jones са подходящи за всеки ден – произвеждат се новаторски модели от модерни и различни материи блузки с къс ръкав и ризи, в разнообразни цветове или с допълнени детайли , актуални в конкретния период на представяне на колекцията . Именно за тази конкретна колекция дрехи Jack and Jones, компанията работи в близко сътрудничество с малък брой отдадени на това, което правят доставчици , които търсят най-високо качество на крайния продукт . Благодарение на общата им работа , дрехите Jack and Jones стават необходими за гардероба на всеки един човек , валидни за всякакъв повод . Дрехите Jack and Jones Premium отиват на мъже с актуален начин на живот и стилен начин на обличане – точно такива, които се налагат класическата линия, но в по-модерна и актуална разновидност .

Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing

Дрехите Jack and Jones Vintage Clothing, подобно на първоначалните дънкови облекла на бранда, акцентират на майсторската изработка и първокласния продукт . Те са вдъхновени от неподправения винтидж стил, възпроизвеждат избелените модели , сякаш минали през многобройни пранета в пералня, кръпки, които са съшити върху основните парчета, от които е създадена дрехата , подобно на кръпки. И със своето име , моделите дрехи Jack and Jones се отнася до един специфичен времеви период , а в изпълнението си се опитва да пресъздаде истинската душа на дънките. Дрехите Jack and Jones от тази колекция представят първокласно качество , прибавени своеобразни и уникални , сами по себе си, детайли , за да представят изключителната винтидж визия с вплетени в нея модни нотки . Уважавайки традициите в в тази насока, дрехите Jack and Jones Vintage Clothing представляват облекла , които ще допълват оутфита на силните мъжки личности , предпочитащи поддръжници на традиционното за него време .

Каталог дрехи Jack And Jones 4
Каталог дрехи Jack And Jones

Дрехите Jack and Jones са познати не само в страните от Европа , но и навсякъде по света

Както съумя да узнаеш и в предишния ни материал посветен на марката, дрехите Jack and Jones успяват да спечелят престиж не само в Европейския съюз , но и по целия свят . Марката има партньорски връзки с други фирми, които са обединени от подобни идеи и които споделят близки ценности. Дрехите Jack and Jones са подходящи за по-младите и работещи хора, като теб, които се интересуват от трендовете на модата и се стремят начинът им на обличане да наподобява именно на тях. Артикулите им комбинират класическата визия с модерните към момента последните писъци на модата, за да те спечелят завинаги, като последовател и поддръжник .

Нашият каталог с  дрехи Jack And Jones 5
Нашият каталог с дрехи Jack And Jones

Открадни идея за визията си

Успяхме ли да провокираме твоето внимание ? Силно очакваме да бъде по този начин! Дрехите Jack and Jones са изработени с много внимание към употребяваните материали и изработените орнамента, за да биват валидни за всичките начини на обличане и специфичната индивидуалност, която да ти се хареса и да избереш сред многото оферти. Компанията наистина заслужава да бъде оценена и в България по способа, по който се е наложила и в другите страни .

Прегледайте и останалите ни продукти и колекции дрехи :

обувки Jack & Jones
маратонки Аdidas Адидас
маратонки Jordan
анцузи Nike
тениски Nike

Намерете дрехи Jack And Jones 6
Намерете дрехи Jack And Jones
Оферти за дрехи Jack And Jones 7
Оферти за дрехи Jack And Jones
Разнообразие от дрехи Jack And Jones 8
Разнообразие от дрехи Jack And Jones
Каталог дрехи Jack And Jones 9
Каталог дрехи Jack And Jones

Линията дрехи Jack and Jones Premium
В години след основаването си дрехите Jack and Jones са били предимно дънки
Разгледай и ти!
Колекцията дрехи Jack and Jones Vintage Originals
Дрехите Jack and Jones са подходящи за за всеки един сезон
Линията дрехи Jack and Jones Vintage Clothing
Дрехите Jack and Jones са познати не само в страните от Европа , но и навсякъде по света
Открадни идея за визията си


Uncategorized

Leave a Reply